phpThumb_generated_thumbnail
Juny

Música clàssica i romànticaentre Viena i Praga

El Duo di Perugia ens presenta un programa de joies de la música de cambra per a piano i violí. Lluny de les grans sonates romàntiques o les peces més virtuosístiques, el programa ens mostra el món interior del duo per a violí i piano, des de l’elegància de la sonata KV 304 de Mozart fins a les dues sonates de Schubert i Dvorak. Una oportunitat per a escoltar, de forma clara, l’essència de la música de cambra, el diàleg i la complementació dels dos instruments. 

El Dúo di Perugia nos presenta un programa de joyas de la música de cámara para piano y violín. Lejos de las grandes sonatas románticas o las piezas más virtuosísticas, el programa nos muestra el mundo interior del dúo para violín y piano, desde la elegancia de la sonata KV 304 de Mozart hasta las dos sonatas de Schubert y Dvorak. Una oportunidad para escuchar, de forma clara, la esencia de la música de cámara, el diálogo y la complementación de ambos instrumentos. 

The Duo di Perugia presents a programme of masterpieces of chamber music for piano and violin. The programme shows us the inside world of the duo for violin and piano, from the elegance of Mozart’s sonata KV 304 to the two sonatas by Schubert and Dvorak. An opportunity to enjoy, in a unique way, the essence of chamber music, the dialogue and the complementarity of both instruments. 

Le Duo di Perugia présente un programme de perles de la musique de chambre pour piano et violon. Le programme, loin des grandes sonates romantiques ou des pièces les plus virtuoses, nous fait découvrir le monde intérieur du duo pour violon et piano, de l’élégance de la sonate KV 304 de Mozart aux deux sonates de Schubert et de Dvorak. Une opportunité d’entendre l’essence de la musique de chambre, le dialogue et la complémentarité des deux instruments.

 

Patrizio Scarponi, violí

Giuseppe Pelli, piano

 

Programa

W. A. Mozart (1756-1791)
Adagio K 261 

Sonata K 304
Allegro
Tempo di Minuetto 

F. Schubert (1797-1828) 

Sonatina Op 137 n 2 D 385
Allegro moderato
Andante
Minuetto – Trio
Allegro

Antonin Dvorak (1841-1904)

Sonatina Op.100
Allegro risoluto
Larghetto
Molto vivace
Allegro