phpThumb_generated_thumbnail
Juny

Memoria e Fado

Els músics Eudoro Grade (guitarra) i Vasco Ramalho (marimba) van dissenyar un projecte que aporta la interacció entre la suavitat i la poesia melòdica de la marimba i la llibertat de la guitarra. De la barreja, un so atemporal, inconformista, en identificació íntima amb la matriu africana i europea, metamorfosi de sons i moments que ens sorprenen. El projecte “Timeless Sounds” ens crida a un repertori tant d’improvisacions com de motius melòdics d’inspiració ètnica o “cançons” temàtiques, en una proposta de musicalitat contemporània. 

Los músicos Eudoro Grade (guitarra) y Vasco Ramalho (marimba) diseñaron un proyecto que aporta la interacción entre la suavidad y la poesía melódica de la marimba y la libertad de la guitarra. De la mezcla, un sonido atemporal, inconformista, en identificación íntima con la matriz africana y europea, metamorfosis de sonidos y momentos que nos sorprenden. El proyecto “Timeless Sounds” nos llama a un repertorio tanto de improvisaciones como de motivos melódicos de inspiración étnica o “canciones” temáticas, en una propuesta de musicalidad contemporánea. 

The musicians Eudoro Grade (guitar) and Vasco Ramalho (marimba) created a project that brings the interaction between the gentle and melodic poetry of the marimba and the freedom of the guitar. From the mixture of sounds in close identification with the African and European background, bringing together sounds and moments that surprise us. The “Timeless Sounds” project invites us to a repertoire of improvisations and melodic motifs of thematic “songs”, in a proposal of modern musicality. 

Les musiciens Eudoro Grade (guitare) et Vasco Ramalho (marimba) proposent un projet qui fait interagir la poésie mélodique et la douceur du marimba avec la liberté de la guitare. Le projet “Timeless Sounds” nous invite à un répertoire d’improvisations et de motifs mélodiques d’inspiration ethnique ou de “chansons” thématiques, dans une approche de la musicalité contemporaine.

 

Programa

Fool on the hill Beatles (arr. Leo Brower) 

She´s leaving home Beatles (arr. Leo Brower) 

Penny Lane Beatles (arr. Leo Brower) 

Introdução e Movimento Perpétuo Carlos Paredes (arr. Pedro Louzeiro) 

Divertimento Carlos Paredes (arr. Pedro Louzeiro) 

Recuerdos de la Alhambra Francisco Tárrega 

Casa da Mariquinhas Alberto janes 

Bachiana Brasileira nº 5 H. 

Villa Lobos Remeleixo Augusto Marcellino 

Memória e Fado Egberto Gismonti 

Bate-Coxa Marco Pereira 

Bluzilian Clarisse Assad