phpThumb_generated_thumbnail
Juny

Joies de la música clàssica,romàntica i popular

La Festival Chamber Orchestra of Europe ens presenta un programa eclèctic amb joies musicals de diversos estils i gèneres però amb una idea en comú: que la bona música no envelleix mai i que, sigui quina sigui l’època que ha vist néixer cada gènere, la música traspassa les generacions per a convertir-se en patrimoni de tots. Des de Mozart, Haydn i Gluck fins als Beatles, E. Presley i Morricone. 

La Festival Chamber Orchestra of Europe nos presenta un programa ecléctico con joyas musicales de diversos estilos y géneros pero con una idea en común: que la buena música nunca envejece y que, sea cual sea la época que ha visto nacer cada género , la música traspasa a las generaciones para convertirse en patrimonio de todos. Desde Mozart, Haydn y Gluck hasta los Beatles, E. Presley y Morricone. 

The Festival Chamber Orchestra of Europe presents us with an eclectic program with musical gems of various styles and genres but with a common idea: that good music never ages and that, whatever the era in which each genre was born, music transcends to generations to become everyone’s heritage. From Mozart, Haydn and Gluck to the Beatles, E. Presley and Morricone. 

Le Festival Chamber Orchestra of Europe nous présente un programme éclectique avec des bijoux musicaux de styles et de genres variés mais avec une idée commune : que la bonne musique ne vieillit jamais et que, quelle que soit l’époque à laquelle chaque genre est né, la musique passe des générations pour devenir le patrimoine de chacun. De Mozart, Haydn et Gluck aux Beatles, E. Presley et Morricone.

 

Bartolomé Fromm, Violoncel 

Johanna Röhrig, Violí  

Horst Sohm, Director

 

Programa

W.A.Mozart (1756-1791) Obertura de la Opera “Cosi fan tutte” Andante – Presto 

F.J. Haydn (1732-1809) Concert núm. 1 en do major per a violoncel i orquestra Moderato Andante Allegro molto Solista: Bartolomé Fromm, violoncel 

C.W. Gluck (1714-1787) Obertura de la Òpera “Orfeu i Eurídice“ Che faro senza Euridice, versió orquestral. Obres romàntiques per violí i orquestra: 

N. Hess (1953-…) Ladys in Lavender 

F. Kreisler ( 1875-1962) Tambourin chinois 

G. Fauré ( 1845-1924) Après un Rêve op.7 no.1 Solista: Johanna Röhrig, violí 

E. Morricone ( 1928-2020) La Califfa