phpThumb_generated_thumbnail
Juny

Homenatge a Fauré

2024 és el centenari de la mort de Gabriel Fauré (1845 – 1924). Una oportunitat per rendir-li homenatge amb un programa de música de cambra, amb algunes de les seves principals obres per piano sol i per a violoncel i piano. El duo Alternance treballa des de fa 30 anys, fent-se un nom a França i ha aprofundit el vast repertori clàssic, romàntic i modern d’obres per aquesta formació. Convidats pel Festival Clàssics l’Escala-Empírires, els dos artistes estan encantats de presentar aquest programa d’un dels més grans compositors francesos. 

2024 es el centenario del fallecimiento de Gabriel Fauré (1845 – 1924). Una oportunidad para rendirle homenaje con un programa de música de cámara, con algunas de sus principales obras para piano solo y para violonchelo y piano. El dúo Alternance, trabaja desde hace 30 años haciéndose un nombre en Francia y ha profundizado el vasto repertorio clásico, romántico y moderno de obras para piano esta formación. Invitados por el Festival Clàssics L’Escala-Empúries, los dos artistas están encantados de presentar este programa de uno de los más grandes compositores franceses. 

2024 is the centenary of Gabriel Fauré’s death (1845 – 1924). An opportunity to pay tribute to the composer with a programme of chamber music, including some of his major works for piano solo and for cello and piano. The duo Alternance, which has been working for 30 years, has made a name in France and they has explored the extensive classical, romantic and modern repertoire of works for this ensemble.piano and cello. Invited by the Festival “Clàssics L’Escala-Empúries” the two musicians are excited to present this programme of music by one of the great French composers. 

2024 marque le centenaire de la mort de Gabriel Fauré (1845 – 1924). L’occasion de lui rendre hommage avec un programme de musique de chambre, avec quelques-unes de ses principales œuvres pour piano seul et pour violoncelle et piano. Le duo Alternance travaille depuis 30 ans, s’est fait connaître dans toute la France et a approfondi le vaste répertoire classique, romantique et moderne d’œuvres pour violoncelle et piano. Invités par le Festival “Clàssics L’Escala-Empúries”, les deux artistes sont ravis de présenter ce programme musical d’un des grands compositeurs français.

 

Programa

Sicilienne Op. 78 (1893)
per a violoncel i piano

Ballade Op. 19 en fa sostingut major (1879) per a piano

Andante cantabile
Allegro moderato
Allegro molto moderato 

Elegie op. 24 en do menor ( 1880) per a violoncel i piano

Nocturn núm. 6 Op. 63 re bemoll major (1894) per a piano

Sonata núm. 2 Op. 117 sol menor (1921) per a violoncel i piano

Allegro
Andante
Finale, Allegro vivo