phpThumb_generated_thumbnail
Juny

Grans èxits de la música clàssica, del cinema i de la música popular

Festival Chamber Orchestra of Europe – Església de St Pere de l’Escala

Eva León, violí
Marc Borras i Blanca Puig, solistes oboè
Mariajose Ibáñez, solista flauta
Horst Sohm, direcció

Obres de: Puccini, Mozart, Piazzolla, etc.

Enguany, la Festival Chamber Orchestra ens ofereix grans èxits de la música clàssica, del cinema i de la música popular. Un vespre per a deixar-nos endur per l’elegància de Mozart, la potència dramàtica de Puccini o el ritme de Piazzolla, la màgia de les bandes sonores amb el mític Cinema Paradiso, l’emoció d’Ha nascut una estrella de Lady Gaga o l’energia transformadora de Viva la vida de Coldplay.

Este año, la Festival Chamber Orchestra nos ofrece grandes logros de la música clásica, del cine y de la música popular. Una tarde para dejarnos llevar por la elegancia de Mozart, la potencia dramática de Puccini o el ritmo de Piazzolla, la magia de las bandes sonoras con el mítico Cinema Paradiso, la emoción de Ha nacido una estrella de Lady Gaga o la energía transformadora de Viva la vida de Coldplay.

This year, the Festival Chamber Orchestra offers us great hits from classical music, BSO and popular music. An evening with the elegance of Mozart, the dramatic power of Puccini or the rhythm of Piazzolla, the magic of original soundtracks like the legendary Cinema Paradiso, the emotion of Lady Gaga’s A Star Is Born or the transformative energy of Viva la vida by Coldplay.

Cette année, le Festival Chamber Orchestra nous propose de grands succès de la musique classique, du cinéma et de la musique populaire. Une soirée pour se laisser emporter par l’élégance de Mozart, la puissance dramatique de Puccini ou le rythme de Piazzolla, la magie des bandes sonores avec le légendaire Cinema Paradiso, l’émotion de A Star Is Born de Lady Gaga ou l’énergie transformatrice de Viva la vida par Coldplay.