phpThumb_generated_thumbnail
Juny

Concert d’Any Nou

Concert d’Any Nou – Església de Sant Pere de l’Escala

Cor Maragall
Sara Pujolràs, directora

Obres clàssiques i populars americanes, franceses i catalanes

La màgia del Nadal encara és present el dia 1 de gener, quan tot comença de nou i els desitjos omplen les nostres llars. Les melodies sobre l’infant Jesús i el goig de la celebració de la vida s’entrellacen amb els nostres anhels més purs. Les cançons que escoltarem avui, populars d’aquí i d’allà, com El noi de la mare, Joia en el món o Jingle Bells, són una mostra representativa de l’esperit que governa dins nostre en aquestes festivitats, en una tria acurada en el títol i les versions que denota la maduresa i el rigor del Cor Maragall.

La magia de la Navidad todavía está presente el día 1 de enero, cuando todo comienza de nuevo y los deseos llenan nuestros hogares. Las melodías sobre el niño Jesús y el gozo de la celebración de la vida se entrelazan con nuestros anhelos más puros. Las canciones que escucharemos hoy, populares de aquí y de allá, como El noi de la mare, Joia en el món o Jingle Bells, son una muestra representativa del espíritu que gobierna dentro de nosotros en estas festividades, en una cuidadosa elección en el título y las versiones que denota la madurez y el rigor del Cor Maragall.

The magic of Christmas is still present on January 1, when everything starts anew and wishes flow around our homes. The melodies about the baby Jesus and the joy of celebrating life are intertwined with our purest longings. The songs we will hear today, popular from here and there, like El noi de la mare, Joia en el món or Jingle Bells, are a representative sample of the spirit that governs within us during these festivities, in a careful choice in the title and versions that denotes the maturity and rigor of the Cor Maragall.

La magie de Noël est toujours présente le 1er janvier, lorsque tout recommence et que les souhaits remplissent nos maisons. Les mélodies sur l’enfant Jésus et la joie de célébrer la vie se mêlent à nos désirs les plus purs. Les chants que nous entendrons aujourd’hui, populaires d’ici et d’ailleurs, comment El noi de la mare, Joia en el món ou Jingle Bells, sont un échantillon représentatif de l’esprit qui règne en nous lors de ces festivités, dans un choix judicieux du titre et des versions qui dénote la maturité et la rigueur du Cor Maragall.